Νέα παραλαβή - Pursuit OS325

Το νέο μοντέλο από την Pursuit έρχεται με νεωτερισμούς και κορυφαία ποιότητα σε ένα ιδανικό μέγεθος. Παρέχει συνδυασμό άψογων μηχανολογικών εγκαταστάσεων με κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό.


Η φινιρισμένη με πολύ υψηλής ποιότητας υλικών καμπίνα προσφέρει όλες τις ανέσεις για πολυήμερες διανυκτερεύσεις σε μια τετραμελή οικογένεια.


Το κατάστρωμα είναι μελετημένο είτε σκοπός είναι το ψάρεμα είτε η εξόρμηση και διασκέδαση με φίλους. Ο εξωτερικός χωρος προσφέρεται ακόμη και για προετοιμασία φαγητού χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση της καμπίνας.


Είναι τέλος δεδομένη η πλήρης προστασία από τον ήλιο τους θερινούς μήνες και τις ασχημες καιρικές συνθήκες του χειμώνα χάρη στο νέο παρπριζ που ενωμένο με το μεγάλο T-Top περικλείει το κεντρικό κατάστρωμα.

  • Dec 04, 2014

Νέα παραλαβή - Tiara 44 Coupe

Το νέο Tiara 44 είναι η συνεχίση της επιτυχίας της σειράς Coupe. Με ζεύγος κινητήρων Volvo Penta IPS και σε συνδυασμό με την αξιόπιστη, αποσβεστική γάστρα της Tiara, θα παραδώσει μια εξαιρετική εμπειρία πλεύσης.


Με ελέγχο Joystick, γυάλινο πιλοτήριο και την κορυφή σε ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά συστήματα, το Tiara 44 Coupe είναι εύκολο να πλοηγηθεί και θα αυξήσει στο μέγιστο την απόλαυση εμπειρίας του yachting.


Η σύγχρονη σχεδίαση εσωτερικών χώρων με έμφαση στον φυσικό φωτισμό, την επικοινωνία καταστρώματος/σαλονιού και την πολυτέλεια στις ιδιαίτερα άνετες καμπίνες προσδίδει αίσθηση και απόλαυση κατά πολύ μεγαλύτερου σκάφους.

  • Oct 21, 2014

Επιδόσεις - Πλέον το Regulator 34 & με κινητήρες 3 x 300hp Yamaha

Η Regulator Marine, ο κατασκευαστής των καλύτερων center console ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα για το 2015 του 34CC με τρείς Yamaha 300HP.


Οι κινητήρες θα κάθονται σε επανασχεδιασμένο bracket της Armstrong και για τον απόλυτο έλεγχο των συνολικά 38 ποδιών σκάφους θα προσφέρεται το σύστημα Helm Master από την Yamaha.


Πρόσθετα στον προαιρετικό εξοπλισμό θα προσφέρονται νέο πακέτο ηλεκτρονικών από την Raymarine, Flexiteak, πρόσθετες βάσεις για καλάμια, μονωμένο και αυτοστραγγιζόμενο fishbox στο κατάστρωμα.

  • May 20, 2014